• Narlı-badamlı quzu qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14002

Tarix : 21.07.2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q quzu əti
duz
istiot
1 soğan
0,5 st. zeytun yağı
1 x.q. tomat pastası
1 st. nar dənəsi
1 x.q. un
0,5 st. isti su
1 st. qabığı soyulmuş badam
cəfəri

Hazırlanması:
Quzu ətini quşbaşı doğrayın. Duz, istiot vurun.
Soğanı xırdalayıb zeytun yağında qovurun. Tomat pastası, ət və narı əlavə edib un səpin. Ətin rəngi dəyişənədək qovurun. Qaynar suyu əlavə edib ət yumşalanadək vam odda bişirin. Ocaqdan götürməyə yaxın badamı və iri doğranmış cəfərini əlavə edin.
Düyü və ya başqa qarnirlə süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, pastası, zeytun, istiot, qovurun, Ocaqdan, yumşalanadək, bişirin, dəyişənədək, səpin, rəngi, götürməyə, Qaynar, doğranmış, süfrəyə, bilərsiniz, olsun, qarnirlə, başqa, badamı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN