• Keşiş pörtləməsi (Papaz yahnisi) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8419

Tarix : 12.03.2017, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Chef Mübariz




Tərkibi:
Yarım kq quzu əti
Yarım kq arpacıq soğanı
2 baş sarımsaq
3 şorba qaşığı kərəyağı ya da margarin
Yarım çay stəkanı sirkə
5 su stəkanı isti su
1 şirin çay qaşığı darçın
1 şirin çay qaşığı yenibahar
1 şirin çay qaşığı kimyon
1 paket ət suyu
1 çay qaşığı qırmızı bibər və duz

Hazırlanması:
Qazana yağı əlavə edib eridin. Quşbaşı əti yağın içinə əlavə edək. Ətlər suyunu çəkənə qədər qarışdıraq və qovuraq. Bu vaxt arpacıq soğanları və sarımsaqları soyub gözlədək. Ətlər suyunu yaxşıca çəkdikdən sonra, soğanları və sarımsaqları qazana əlavə edək (doğramadan bütün olaraq). Üzərinə duzunu, kimyonunu, darçınını, yenibaharını və sirkəsini əlavə edib 5 dəqiqə daha qovurun. Daha sonra isti suyu və ət suyunu qazana əlavə edin. Qazanın qapağını bağlayıb zəif alovda yeməyinzi bişirin. Üzərinə qırmızı bibər səpərək xidmət edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qaşığı, şirin, suyunu, Yarım, sarımsaqları, sonra, Ətlər, soğanları, qazana, Üzərinə, qırmızı, bibər, stəkanı, arpacıq, yeməyinzi, alovda, bütün, olaraq, səpərək
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN