Tərkibi:Yarım su stəkanı toz şəkər
3 su stəkanı ilıq su
3 yemək qaşığı buğda nişastası
2 ədəd kivi
10 ədəd malina
Hazırlanması:Kivinin qabıqlarını soyub mətbəx robotundan keçirərək püre halına gətirin.
Orta boy qazana su, şəkər və nişasta alın.
Batıq atəşdə davamlı qarışdıraraq konsistensiyası qatılaşana qədər bişirin.
Kivi püresini əlavə edib qarışdıraraq bişirməyə davam edin.
Jele konsistensiyası qatılaşdığında ocaqdan endirib kasalara pay edin.
Hər bir kasaya 3-5 ədəd malina əlavə edin.
Kasaları soyuducuda ən az 1 saat gözlətdikdən sonra xidmət edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, əlavə, konsistensiyası, qarışdıraraq, stəkanı, malina, bişirin, püresini, sonra, qədər, qatılaşana, davamlı, olsun, xidmət, bişirməyə, davam, kasaya, Kasaları, gözlətdikdən, kasalara