Tərkibi:3 yumurta
1 st. şəkər tozu
limon sedrası
3 st. un
1 çimdik duz
qabartma tozu
1 x.q. üyüdülmüş qəhvə
100 q qoz
kişmiş
Hazırlanması:Yumurtanı şəkər tozu və sedra ilə çalın. Ayrıca qabda quru ərzaqları - un, duz, qabartma tozu, qəhvə, qoz, kişmişi - qarışdırın. Sonra yumurtaya əlavə edib qarışdırın. 4 yerə bölüb batonlar hazırlayın. 200 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.
Sobadan çıxarandan sonra 5 dəqiqə soyudun, doğrayın, yenidən siniyə yığıb daha 8-10 dəqiqə bişirin. Çıxarıb sinini çevirin və daha 8-10 dəqiqə bişirin.
Üzərinə şokolad sousu gəzdirə, süfrəyə qəhvə ilə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: dəqiqə, qəhvə, bişirin, qarışdırın, qabartma, şəkər, sobada, doğrayın, yenidən, soyudun, sonra, siniyə, çıxarandan, Sobadan, sinini, gəzdirə, süfrəyə, bilərsiniz, olsun, sousu