• Mayonez sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7522

Tarix : 21.06.2014, 17:13

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Süd 150 ml
İysiz bitki yağı 300 ml
Acılığı çox olmayan xardal 1 x.q.
Limon suyu 2-3 x.q.
Duz zövqə görə

Hazırlanması:
1. Otaq temperaturunda olan südü və bitki yağını qarışdırın. Duzlayıb xardal əlavə edin.
2. Qatışığı emulsiyaya çevrilənə kimi blenderlə çalın.
3. Limon suyu əlavə edin, qatılaşana kimi çalıb zövqə görə duz tökün.
Hazır mayonezi 10 gün soyuducuda saxlamaq olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: Limon, zövqə, xardal, əlavə, bitki, çalıb, qatılaşana, çalın, tökün, blenderlə, mayonezi, olsun, saxlamaq, soyuducuda, çevrilənə, Hazır, emulsiyaya, temperaturunda, Hazırlanması, İysiz
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica