• Badımcan əzməsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 231

Tarix : 7.11.2017, 12:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2 badımcan
2-3 diş sarımsaq
2 x.q. yoqurt (qatıq)
duz
cəfəri
20 qr. kərə yağı
pul bibər

Hazırlanması:
Badımcanı sobada közləyin. Tam bişəndə qabığını soyun. Blendorun qabına badımcan, sarımsaq, cəfəri qoyun və blendordan keçirin.
Duz və qatıq əlavə edib yaxşı qarışdırın.
Boşqaba düz şəkildə yığın.
Balaca tavada kərə yağınə əridin və içinə pul bibər tökün. Qovurub badımcanın üstünə tökün.

Nuş olsun!

Etiketlər: bibər, badımcan, cəfəri, tökün, qatıq, sarımsaq, Boşqaba, Balaca, yığın, tavada, şəkildə, əridin, badımcanın, üstünə, Qovurub, qarışdırın, içinə, yağınə, blendordan, közləyin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica