• Gülkələmi turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 762

Tarix : 21-04-2016, 17:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 ədəd orta boy gül kələmi,
10 su stəkan su,
1 çay stəkanı iri duz,
1 su stəkanı üzüm sirkəsi,
5-6 diş sarımsaq,
2-3 ədəd Kərəviz sapı,

Hazırlanması:
Suyuqazana qoyub qaynadın.
Duzunu əlavə edin.
Su soyuduqdan sonra sirkəsini əlavə edin.
Gülkələmləri çiçəklərinə ayırıb yuyun.
Sarımsaqları arıtlayın.
Gülkələmi və sarımsaqları bankalara yığın.
Üzərinə suyu tökün.
Kərəviz saplarını da ən üstə qoyun.
Qapağını da qapadıb turşumasını gözləyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, stəkanı, Kərəviz, bankalara, sarımsaqları, Gülkələmi, yuyun, Sarımsaqları, arıtlayın, yığın, tökün, qapadıb, turşumasını, gözləyin, Qapağını, qoyun, ayırıb, saplarını, Üzərinə, sirkəsini
BİZİ İZLƏYİN