• Limon turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11040

Tarix : 23.02.2016, 17:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 ədəd ətli limon (qalın qabıqlı,)
3 yemək qaşığı duz,
Yetərincə zeytun yağı,
1 limonun suyu

Hazırlanması:
Limonları yuyub uçlarını kəsin, incə dilimlərə bölün.
Bir sıra limon dilimini bir servis tabağına düzün.
Üzərinə dəniz duzu səpin.
Bütün limonlar bitincəyə qədər eynı işləmi təkrarlayın.
Üzərini örtərək soyuducuda bir gün saxlayın.
Ertəsi gün limonları bir şüşəyə yerləşdirin.
Üzərinə bir limonun suyunu əlavə edin.
Limonların üzərini örtəcək qədər zeytun yağı gəzdirib qapağını möhkəm bağlayın.
Günəş görməyən sərin bir rəfdə 6-7 gün saxladıqdan sonra istifadə edə bilərsiniz.
Qapağını açdıqdan sonra bankanı soyuducuda muhafizə edin.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: limon, limonun, Üzərinə, soyuducuda, zeytun, sonra, qədər, saxlayın, Ertəsi, üzərini, örtəcək, Limonların, suyunu, yerləşdirin, gəzdirib, limonları, şüşəyə, əlavə, Günəş, Qapağını
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN