• Limon turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 300

Tarix : 23-02-2016, 17:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 ədəd ətli limon (qalın qabıqlı,)
3 yemək qaşığı duz,
Yetərincə zeytun yağı,
1 limonun suyu

Hazırlanması:
Limonları yuyub uçlarını kəsin, incə dilimlərə bölün.
Bir sıra limon dilimini bir servis tabağına düzün.
Üzərinə dəniz duzu səpin.
Bütün limonlar bitincəyə qədər eynı işləmi təkrarlayın.
Üzərini örtərək soyuducuda bir gün saxlayın.
Ertəsi gün limonları bir şüşəyə yerləşdirin.
Üzərinə bir limonun suyunu əlavə edin.
Limonların üzərini örtəcək qədər zeytun yağı gəzdirib qapağını möhkəm bağlayın.
Günəş görməyən sərin bir rəfdə 6-7 gün saxladıqdan sonra istifadə edə bilərsiniz.
Qapağını açdıqdan sonra bankanı soyuducuda muhafizə edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: limon, limonun, Üzərinə, soyuducuda, zeytun, sonra, qədər, saxlayın, Ertəsi, üzərini, örtəcək, Limonların, suyunu, yerləşdirin, gəzdirib, limonları, şüşəyə, əlavə, Günəş, Qapağını
BİZİ İZLƏYİN