• Soğan turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1287

Tarix : 28.06.2017, 19:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
- 2 ədəd soğan,
- 1 stəkan üzüm sirkəsi,
- 2 stəkan qaynadılıb soyudulmuş su,
- 1 çay qaşığı keşniş toxumu,
- 1 çay qaşığı xardal toxumu,
- 2 yemək qaşığı duz,
- 1 çay qaşığı limon duzu.

Hazırlanması:
Soğanları halqa şəklində doğrayın. Şüşə qabın içərisinə suyu və duzu qoyub soğanları əlavə edin. 1 saat saxlayın. Başqa bir qabın içinə sirkəni, suyu, duzu, limon duzunu əlavə edin və əridin. Bankanın içinə soğanları, keşniş və xardal toxumunu qoyun. Daha sonra hazırladığınız sirkəli suyu soğanların üzərinə əlavə edin. Soğan turşunuz 1 saat sonra yeməyə hazır olacaq.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, əlavə, limon, sonra, soğanları, qabın, toxumu, xardal, stəkan, içinə, keşniş, Bankanın, hazırladığınız, qoyun, toxumunu, sirkəli, Soğan, hazır, olacaq, yeməyə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica