• Vişnə mürəbbəsi (albalı) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3129

Tarix : 12.12.2020, 12:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq vişnə (albalı)
1 kq şəkər tozu
180 ml su

Hazırlanması:
1. Vişnələri yuyun.
2. Bir qazan götürün. Oraya suyu və şəkər tozunu əlavə edib, orta temperaturda şəkər tozu həll olunana kimi gözləyin.
3. Vişnələri hazır olan siropun içinə tökün və qaynadın. Qaynadıqdan sonra 5 dəqqiqə gözlədin.
4. Daha sonra qazanı kənara qoyun, tam soyuyana kimi gözləyin.
5. Sonra yenə ocağın üstünə qoyub, qaynadın. 5 dəqiqə bişirdikdən sonra kənara qoyun soyusun.
6. Bu prossesi 3-cü dəfə də təkrarlayın.
7. Hazır olan mürəbbənizi sterilize olunmuş bankalara yığıb, qapaqlarını bağlayın.

Nuş olsun!


Etiketlər: sonra, şəkər, qoyun, kənara, qaynadın, gözləyin, Vişnələri, qapaqlarını, qoyub, üstünə, yığıb, ocağın, bağlayın, Sonra, dəqiqə, bişirdikdən, mürəbbənizi, sterilize, olunmuş, Hazır
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN