• Acılı əzmə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16795

Tarix : 27.02.2016, 16:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 böyük pomidor,
Yarım dəstə təzə soğan,
Yarım dəstə cəfəri,
Yarım şorba qaşığı bibər tomatı,
4 diş sarımsaq,
2 ədəd sivri bibər,
1 şirniyyat qaşığı nanə,
1 şirniyyat qaşığı duz,
1 şirniyyat qaşığı qırmızı bibər,
Yarım limon suyu,
Nar turşusu,
Yetərin qədər zeytun yağı,

Hazırlanması:
Pomidor, bibər, cəfəri, təzə soğanı çox incə bir şəkildə doğrayın.
Mətbəx robortundan keçirtməyin.
Tomat, duz, nanə və pul bibəri möhkəm qarışdırın ki, tomat ərisin.
Doğranmış ərzaqları və əzilmiş sarımsağı da əlavə edib qarışdırın.
Arzuya görə limon suyu və yaxud da nar turşusu əlavə edə bilərsiniz.
Salatınız servisə hazırdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, bibər, Yarım, şirniyyat, dəstə, turşusu, qarışdırın, əlavə, limon, cəfəri, ərisin, Doğranmış, tomat, servisə, Tomat, bibəri, möhkəm, ərzaqları, sarımsağı, Arzuya
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN