Tərkibi:0,5 kg toyuq filesi
0,4 kg göbələk
400 qr. xama
duz
istiot
Hazırlanması:Xamanı dərin və qalın qazanın içinə əlavə edirik.
Göbələyi və toyuğu eyni boyda kəsirik. Qaynayan xamanın içinə əlavə edirik.
Təhmini 30 dəqiqə orta atəşdə bişir. Görəndəki xama qatılaşır və rəngi tündləşir, duz və istiot əlavə edin. İllərdi bu cür bişirirəm, asand və çox dadlı.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, istiot, edirik, içinə, qatılaşır, bişir, dəqiqə, atəşdə, Görəndəki, rəngi, asand, dadlı, bişirirəm, İllərdi, tündləşir, Təhmini, kəsirik, dərin, qalın, Xamanı