• Toyuq və göbələk xamada resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 165

Tarix : 29.01.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
0,5 kg toyuq filesi
0,4 kg göbələk
400 qr. xama
duz
istiot

Hazırlanması:
Xamanı dərin və qalın qazanın içinə əlavə edirik.
Göbələyi və toyuğu eyni boyda kəsirik. Qaynayan xamanın içinə əlavə edirik.
Təhmini 30 dəqiqə orta atəşdə bişir. Görəndəki xama qatılaşır və rəngi tündləşir, duz və istiot əlavə edin. İllərdi bu cür bişirirəm, asand və çox dadlı.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, istiot, edirik, içinə, qatılaşır, bişir, dəqiqə, atəşdə, Görəndəki, rəngi, asand, dadlı, bişirirəm, İllərdi, tündləşir, Təhmini, kəsirik, dərin, qalın, Xamanı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica