• Badımcan kartof qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 977

Tarix : 29.07.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2 orta boy badımcan
4 kartof
300 qr. mal əti
1 baş soğan
2 diş sarımsaq
duz
istiot
sarıkök

Hazırlanması:
1.Badımcanın acılığını çıxardırıq.
2.Mal ətini xırda kəsib suda bişməyə qoyuruq.
3.Soğanı və sarımsağı xırda kəsib bitki yağında qızardırıq. İçinə bişmiş əti əlavə edib qovururuq. Duz, istiot, sarıkök əlavə edirik.
4.Kartofu və badımcanı xırda kub şəklində kəsib ayrı ayrılıqda başka tavada bitki yağında qızardırıq. Qızarandan sonra əlavə edirik ətin üstünə.

Nuş olsun!

Etiketlər: kəsib, xırda, əlavə, edirik, yağında, qızardırıq, bitki, sarıkök, istiot, badımcanı, Kartofu, qovururuq, kartof, şəklində, başka, sonra, üstünə, Qızarandan, tavada, soğanqırmızı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica