Tərkibi:2 orta boy badımcan
4 kartof
300 qr. mal əti
1 baş soğan
2 diş sarımsaq
duz
istiot
sarıkök
Hazırlanması:1.Badımcanın acılığını çıxardırıq.
2.Mal ətini xırda kəsib suda bişməyə qoyuruq.
3.Soğanı və sarımsağı xırda kəsib bitki yağında qızardırıq. İçinə bişmiş əti əlavə edib qovururuq. Duz, istiot, sarıkök əlavə edirik.
4.Kartofu və badımcanı xırda kub şəklində kəsib ayrı ayrılıqda başka tavada bitki yağında qızardırıq. Qızarandan sonra əlavə edirik ətin üstünə.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: kəsib, xırda, əlavə, edirik, yağında, qızardırıq, bitki, sarıkök, istiot, badımcanı, Kartofu, qovururuq, kartof, şəklində, başka, sonra, üstünə, Qızarandan, tavada, soğanqırmızı