• Arnavut ciyəri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13722

Tarix : 11.03.2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 qoyun ciyəri
1 st. un
1 iri baş soğan
0,5 dəstə cəfəri
1 x.q. qırmızı istiot (üyüdülmüş)
1 ç.q. duz

Hazırlanması:
Ciyəri quşbaşı doğrayın. Unu bir boşqaba tökün. Doğradığınız ciyəri hərtərəfli una batırın. Sonra aşsüzənə və ya ələyə yığıb ələyin. Qaynar yağa salın, qırmızı istiot və duz da əlavə edib qızardın.

Soğanı yarımhalqa doğrayın, azca duz, limon şirəsi, istiot vurub qarışdırın. Süfrəyə ciyər qovurması ilə birlikdə verin.

Nuş olsun!


Etiketlər: istiot, qırmızı, ciyəri, doğrayın, limon, şirəsi, Soğanı, yarımhalqa, qızardın, Qaynar, salın, əlavə, qarışdırın, birlikdə, verin, olsun, qovurması, ciyər, ələyin, Süfrəyə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
leyli
acmisam onsuzdaaaaaa
11 mart 2016 22:18
1
cok guzelim bee
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN