• Qulyaj resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 20022

Tarix : 6.07.2015, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq qırmızı quşbaşı ət,
3 dənəuzunsov yaşıl bibər,
3 dənə orta boy quru soğan,
3 dənə quru soğan,
2 çay qasığı duz,
2 çay qaşığı qırmızı bibər,
1 çay qaşığı istiot,
3 yemək qaşığı zeytun yağı ( yağ olaraq quyruq yağı və ya ət yağı ola bilər ),
3 su stəkanı isti su,

Hazırlanması:
Əvvəlcə əti yuyun və suyunu tamamən süzün.
Quşbaşı şəklində doğrayın.
Quru soğanın qabıqlarını soyun və incə- incə doğrayın.
Qazana yağınızı qoyub quru soğanı qovurmaya başlayın.
Yaşıl uzunsov bibəri yuyub incə-incə doğrayın və qazana qoyun.
Soğan və bibəri yaxşıca qovurub ətiəlavə edin.
Vam odda suyu qurruyana qədər qovurun.
Pomidorların qabığını soyub küp-küp doğrayın.
Doğranmış pomidorları da qazana əlavə edin.
ədviyyatları və duzuda qatın.
Vam atəşdə tamamən suyunu çəkənə qədər qovurun.
Suyunu çəkincə isti-isti servis edin.
Yanına fəslə uyğun salat hazırlayaraq servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğrayın, qaşığı, suyunu, qazana, qədər, qovurun, servis, tamamən, qırmızı, bibər, soğan, bibəri, soyub, qabığını, Doğranmış, qurruyana, Soğan, qoyun, yaxşıca, qovurub
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica