• Qoyun içalat qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 36 033

Tarix : 6-07-2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
●qoyun qara ciyəri
●ağ ciyəri
●böyrək
●kartov
●soğan
●pomidor
●sarıkök
●duz,istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə ciyərləri və böyrəyi doğrayıb su əlavə edib qoyun qaynamağa,duzu da umutmayın.Ərpini yığın.Soğanı xırda formada doğrayıb qızardın.Bişmiş içalatı da soğanın üzərinə əlavə edib biraz qovurun,sonra kartovu,sonda isə pomidoru ,duz,istiot və sarıkök əlavə edin qovurun.İçalatı qaynatdığınız su biraz durulduqdan sonra azca sudan hazır qarışımın üzərinə əlavə edin və qapağını bağlayın hamızsı bişsin.Çox luğablı və dadlı alınır.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, ciyəri, doğrayıb, sonra, qovurun, biraz, istiot, üzərinə, sonda, pomidoruduz, sarıkök, kartovu, luğablı, alınır, dadlı, İçalatı, qaynatdığınız, hamızsı, qarışımın, qapağını
BİZİ İZLƏYİN