• Gürcü xəngəli resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 348

Tarix : 11.08.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Gürcü mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
Xəmir üçün:
500 qr un,
duz,
su,
1 ədəd yumurta,
apardığı qədər un

İçlik üçün:
çəkilmiş ət,
quyruq,
soğan,
kişniş,
duz, istiot, pul biber,
su

Hazırlanması:
Əvvəlcə xəmir üçün qeyd olunmuş ərzaqları bir qaba töküb xəmir yoğururuq. Xəmiri bir müddət gözlədirik.
Bu vaxt ərzində içliyi hazırlaya bilərsiniz. İçlik üçün qiymənin üzərinə xırda doğranmış soğan, kişniş, quyruq əlavə edib, qarışdırırıq. Ədviyyatları vurub, yenidən qarışdırırıq və az miqdarda su tökürük.
Xəmirdən bərabər ölçülü kündələr tutub, yayırıq. Mərkəzinə içlik qoyub, bükürük. Qaynayan suya duz əlavə edib, hazırladığımız xəngəlləri tökərək bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: kişniş, xəmir, əlavə, quyruq, soğan, qarışdırırıq, İçlik, Ədviyyatları, ölçülü, Xəmirdən, bərabər, tökürük, kündələr, vurub, miqdarda, yenidən, içlik, hazırladığımız, xəngəlləri, tökərək
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica