• Qoz ilə piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 432

Tarix : 5-10-2019, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
300q un
180q kərə yağı
120q şəkər
2 ədəd yumurta

İçlik üçün:
6 ədəd yumurta sarısı və ağı
500q kəsmik
120q şəkər
1 paket vanil şəkəri
Vanil pudingi üçün qarışığ bir paket
1 x.q. rom
160q xırdalanmış qoz
100q şəkər

Hazırlanması:
Xəmir üçün inqrediyentləri qarışdırın. Plyonka ilə örtün və 30 dəq. soyuducuya yerləşdirin. Xəmiri yayın, formanın içinə yerləşdirin. Çəngəl ilə deşin, sobada 15 dəqiqə 200 dərəcədə bişirin. Yumurtanın sarısını şəkər ilə çalın, rom əlavə edin və çalmaqa davam edin. Puding üçün qarışığı və kəsmiyi əlavə edib çalın. Qarışığı bişmiş xəmirin üzərinə tökün. Yumurtanın ağını yaxşı çalın, şəkər əlavə edin və çalmağa davam edin o əriyənə qədər. Qoz əlavə edin və birinci qarışığın üzərinə töküb 25 dəqiqə 175 dərəcədə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, əlavə, çalın, Yumurtanın, davam, yerləşdirin, yumurta, bişirin, dərəcədə, dəqiqə, paket, üzərinə, Puding, sarısını, qarışığı, çalmaqa, bişmiş, qədər, əriyənə, birinci
BİZİ İZLƏYİN