• Bişmiş südlü piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9651

Tarix : 20.02.2017, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
80 qram kərə yağı
300 qram ovulan peçenye
3 yumurta sarısı
400 qram bişmiş süd
Yarım dənə limon

Hazırlanması:
Peçenyeni orta ölçülü hissələrə bölün.
Kərə yağını xırda hissələrə bölün və üzərinə əlavə edib qarışdırın.
Soba qabına yağlı kağız qoyun.
Alınmış kütləni qaba elə yerləşdirin ki, kənarları da tam tutulsun.
Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 15 dəqiqə bişirin. Içi hazırlayın.
Yumurta sarısını çalın və bişmiş südü üzərinə əlavə edin.
Limonu sıxıb şirəsini çıxardın və südlə yumurta qarışığına əlavə edin.
Xəmiri sobadan götürün və hazırladığınız içi üzərinə tökün.
Yenidən 10 dədiqə sobada bişirin.
Hazır olduqda, meyvə, giləmeyvə və ya çalınmış qaymaq ilə bəzəyə bilərsiniz.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: üzərinə, əlavə, bölün, sobada, hissələrə, yumurta, bişirin, bişmiş, südlə, sarısını, Xəmiri, sobadan, qarışığına, şirəsini, Limonu, sıxıb, götürün, çalın, çıxardın, dədiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN