• Bəkməz halvası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 22 245

Tarix : 13-12-2015, 23:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
1 su stəkanı bəkməz ,
1 su stəkanı un ,
5 su stəkanı su,
Yarım su stəkanından bir azçox toz şəkər ,
Darçın ,
Qoz,

Hazırlanamsı:
Bəkməzi, şəkəri, unu və suyu möhkəm çırpın.
Vam atəşdə qatılaşana qədər bişirin.
Bir neçə dəqiqə qaynadıb, ağız dadınıza görə darçın əlavə edin.
Ocaqdan aldığınız halvanı şüşə bir siniyə boşaldın.
Üzərini qoz ilə bəzəyib, soyuq halda servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, bəkməz, əlavə, Ocaqdan, aldığınız, darçın, dadınıza, dəqiqə, qaynadıb, halvanı, boşaldın, halda, servis, soyuq, bəzəyib, bişirin, Üzərini, siniyə, qatılaşana, azçox
BİZİ İZLƏYİN