• Un halvası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 193

Tarix : 1-11-2015, 13:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
100 qram marqarin
2 su stəkanı un
1 çay stəkanı maye yağ
qırılmış qoz

Şərbəti üçün:
2 su stəkanı toz şəkər
3 su stəkanı isti su

Hazırlanması:
Bir kasada toz şəkəri və suyu qarışdırın. Çəlik qazanda marqarini və maye yağı əridin. Unu əlavə edərək qəhvəyi olana qədər karıştırın. qozları əlavə edin və 5 dəqiqə daha qarışdırın. İsti suyu yavaş yavaş əlavə edin və top top olmaması üçün davamlı qarışdırın.
Ocaqdan aldıqdan sonra şorba kaşığıyla şəkil verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, əlavə, qarışdırın, yavaş, verin, olmaması, dəqiqə, qozları, davamlı, Ocaqdan, şorba, kaşığıyla, sonra, karıştırın, aldıqdan, şəkil, qəhvəyi, kasada, şəkəri, Şəkərçörəyi
BİZİ İZLƏYİN