• Okroşka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5627

Tarix : 6.08.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Rus mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2 soyutma kartof
2 soyutma yumurta
100 qr. toyuq kolbasası
5-6 qırmızı turp
1 balaca dəstə göy soğan
1 balaca dəstə şüyüd
2 təzə xıyar
Qatıq (duruluğunu özünüz təyin edin)

Hazırlanması:
1.Göyərti xırda doğranılır.
2.Qalan ərzaqlar eyni ölçüdə kubik şəklində doğranılır.
3.Hamısı dərin qazana əlavə edin, üstünə qatıq tökün. Duz səpin və qarışdırın.
Soyuq halda yeyilir.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)


Etiketlər: dəstə, soyutma, balaca, doğranılır, qazana, əlavə, dərin, Hamısı, kubik, şəklində, üstünə, qatıq, halda, yeyilir, Soyuq, qarışdırın, tökün, səpin, ölçüdə, ərzaqlar
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN