• Okroşka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 203

Tarix : 6.08.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Rus mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2 soyutma kartof
2 soyutma yumurta
100 qr. toyuq kolbasası
5-6 qırmızı turp
1 balaca dəstə göy soğan
1 balaca dəstə şüyüd
2 təzə xıyar
Qatıq (duruluğunu özünüz təyin edin)

Hazırlanması:
1.Göyərti xırda doğranılır.
2.Qalan ərzaqlar eyni ölçüdə kubik şəklində doğranılır.
3.Hamısı dərin qazana əlavə edin, üstünə qatıq tökün. Duz səpin və qarışdırın.
Soyuq halda yeyilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəstə, soyutma, balaca, doğranılır, qazana, əlavə, dərin, Hamısı, kubik, şəklində, üstünə, qatıq, halda, yeyilir, Soyuq, qarışdırın, tökün, səpin, ölçüdə, ərzaqlar
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica