• Toyuq kolbasası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16897

Tarix : 15.06.2014, 17:37

Bölmə : Toyuq yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
700 qr toyuq filesi
2 ədəd kök
3 diş sarımsaq
1 ədəd yumurta
Ədviyyatlar – duz ,istiot, pul bibər, sarikok, quru göylər
1 dəsdə şüyüd

Hazırlanması:
Kökü qaynadırıq və ortadan iki yerə bölürük,çəkilmiş toyuq ətinə ədviyyatları, yumurta və əzilmiş sarımsaq əlavə edib qarişdırırıq. Hazır qiyməni folqaya yayırıq, ortasına kökləri düzürük və rulet kimi bükürük. Sapla bağlayıb qazana qoyuruq üzərinə su, dəfnə yarpağı əlavə edib 30 dəqiqə qaynadırıq. Soyuduqdan sonra dilimləyirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sarımsaq, yumurta, toyuq, qaynadırıq, bükürük, bağlayıb, rulet, Sapla, kökləri, yayırıq, ortasına, qazana, düzürük, üzərinə, sonra, dilimləyirik, olsun, Soyuduqdan, dəqiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN