• Mantı (Türk mətbəxi) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 236

Tarix : 7.08.2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
un
duz
su

İçlik:
yağlı quzu əti
baş soğan
duz, istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə un, su və duzu qarışdırıb, xəmir yoğururuq. Sonra ətçəkən maşında çəkilmiş ət, soğan və duz, istiot qarışdırıb, içlik hazırlayırırq. Xəmiri kiçik hissələrə bölüb, üzərinə içlik qoyuruq və bükürük. Bir qazanda suya duz töküb, qaynadırıq. Daha sonra isə həmin suya mantıları töküb, bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: qarışdırıb, istiot, soğan, içlik, töküb, bükürük, üzərinə, bölüb, qazanda, qoyuruq, sonra, bişiririk, mantıları, həmin, hissələrə, qaynadırıq, hazırlayırırq, yoğururuq, xəmir, Əvvəlcə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica