• Mantı (Türk mətbəxi) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 731

Tarix : 7-08-2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
un
duz
su

İçlik:
yağlı quzu əti
baş soğan
duz, istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə un, su və duzu qarışdırıb, xəmir yoğururuq. Sonra ətçəkən maşında çəkilmiş ət, soğan və duz, istiot qarışdırıb, içlik hazırlayırırq. Xəmiri kiçik hissələrə bölüb, üzərinə içlik qoyuruq və bükürük. Bir qazanda suya duz töküb, qaynadırıq. Daha sonra isə həmin suya mantıları töküb, bişiririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: qarışdırıb, istiot, soğan, içlik, töküb, bükürük, üzərinə, bölüb, qazanda, qoyuruq, sonra, bişiririk, mantıları, həmin, hissələrə, qaynadırıq, hazırlayırırq, yoğururuq, xəmir, Əvvəlcə
BİZİ İZLƏYİN